Müge Anlı’nın projesi ses getirdi!..

Yeni Asırdan İhsan Karataşın haberine göre ünlü televizyoncu ve gazeteci Müge Anlının başlattığı ve birçok engelli ve yaşlı vatandaşın bulunmasını sağlayan Sevgi İzi projesi, Aymelek Derneğince Aydında hayata geçecek.

Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Müge Anlının başlattığı ve son günlerde çığ gibi büyüyen Sevgi İzi projesini Aydında uygulayacaklarını söyledi. Pojenin yakınlarını kaybedenler için bir umut kapısı olacağını kaydeden Altınbaş, Projeye göre, kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna Sevgi İzini belirten bir şifreli rakam işleniyor. Bu rakamla www.benibuldular a kayıt yaptırılıyor. Kişi kaybolduğunda, kolundaki Sevgi İzini görenlerin bu siteye bildirmeleri halinde yakınlarına hemen ulaşılması sağlanıyor. Öte yandan emniyette bu numaralar kayıtlı olduğu için, numara dövme sayesinde tüm bilgilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor. Sadece engelliler için değil, tüm engelli adayları yani hepimiz için gerekli dedi.

Anlıyı Aydına çağıracaklar

Kayıt işlemlerini başlattıklarını da belirten Altınbaş, Zaten biz dernek olarak tüm evlere girip çıkıyoruz. Bu sayede çok sayıda kayıt yapacağımızı düşünüyorum. Tabii ki bu konuda bize AK Parti Aydın Kadın Kolları da yardımcı olacak. Belli bir sayıya ulaştığımızda proje sahibi olan Müge Anlıyı Aydına çağırmayı planlıyoruz dedi.

Bir önceki yazımız olan Canan Karatay'dan zarif sunucuya sert azar! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.