Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Kobi’ler Geliştikçe KKTC’nin Refahı da Yükselecek

Dha DIŞ HABER- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık KOBİ’ler geliştikçe KKTC’nin refahı da yükselecek

Ali Ruhluel, Lefkoşa, 2 Mart () – Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, resmi temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye günü birlik bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Işık temasları çerçevesinde 1.KKTC Kobi Zirvesi, Küresel Rekabet ve Kalkınma Stratejileri zirvesine katıldı. Türkiye KOSGEB ile KKTC KOBİGEM arasında işbirliği protokolü imzalandı. Zirveye KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da katıldı.

Bir önceki yazımız olan HDP'liler savaş istiyoruz diye bağırdı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

E-posta hesabınız yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.